dimecres, d’abril 11, 2007

La nostra peli!!!!

08039483
CEIP Els Horts
Les aventures de les Tortugues Ninja i Spiderman
Com la vam fer


Hola!!!!
Les conto que fa molt temps no he escrit per que hem esta fent una peli, que se llama les tortugues ninjes y spiderman.La peli la hemos hecho con los nen de p4. Nos a sortit molt be, que esfuerso que hemos hecho con mis conpanyeros de la aula de acollida.Pero gràcias que el meu maestro a donat la peli a un concurso y ahora tenemos que tenir sort para guanyar el concurso de la pel·lícula .E pasat molt be fet la peli me a divertit però estava molt cansat despres de a ver grabado .
Alguns nens estavan ajudants a grabar especial Dylan un nen de p4 que fa de espiderman.


ATT: Anthony
Hola!!!
Fa molt temps no escric en el bloc perquè estaven fent una peli que
se llama Las tortugues ninjes spiderman.La peli la estaven fent con los nens de pe 4 i ellos van ser els protagonistes de la peli, i nosaltres la hem escrit, gravat.Ja que terminamos la peli ara ja tengo temps de escribir en el bloc.
Ara vull comentar sobre la peli que en fet nos va sortir molt bé.La pel·lícula la hem fet, primer els hem explicat a los nens lo que tenien que fent, Desprès estaven fent los ensallos para ja formar la pel·lícula.Quants ja sovien que fent, hjicimos la peli de veritat.
En la hora de teatra los nens de pe 4 se la ensenyat a los pares.Bueno em despedeixo i un altre dia continuo escrivint.

ATT: DanielaHola!!!

Fas molt temps que no escribes perquè assemos una pel·lícula de les, tortuga ninja e espiderman, e no podia mas escribes perquè no me agradava escribes.Estava molt be esta peli-cula que era de p4 e tambem nosotros, participamos desta peli-cula me agradat molt me a sentit molt be estava molt be esta peli-cula es tava molt divertit, e tambien estava grabado.

Att: Kaytiellen


6 comentaris:

Anònim ha dit...

esculteu! soc la lidia com noo!
kasi kasi lunika k visita el blogg!je,je buenu us vulia di k esta molt bé akesta peli y tambe teniu k penjar totes si eu fet mes esklar, perk yo ara li estik dient als meus amiks k mirin el blok per veure la peli k esta mol mol mol mol reketetete xula!!
sobretoto amb akest aktors tan wapus k tenim a leskola jaja aa per xert eu fet mes videos x k estik segura k es podrien fe mes y si nen fesim kedaira mol mol mol mol mol xulu!! sobretot amb la classe de sisek mai surten fotos de kadas kun a sise!!!weno dew k ya em sembla k me e pasat descriure i em fan mal els dits, vale¿¿?? un peto per a tots!!

Anònim ha dit...

OLA
SOC LA MIXEL ESTABA MOL BE LA PELI BUENO DEW

Anònim ha dit...

ESTABA MOLT BE LA PELI QUE BE LI ANB SURTIC ESTA MOLT XULA SOY LA MIXEL

Anònim ha dit...

Hola som l'Omar i la Marta de la classe dels dinosaures. Ens ha agradat molt la peli que heu fet.
Ja hem llegit que la presenteu a un concurs,esperem que guanyeu!!!!

petonets per tots. ADEU!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Pau som l´Alex.s i el Manel, de la classe dels dinosaures.
Com ets un afisionat dels videojocs i nosaltres tambe. Podries venir un divendres per la tarda a fer una sesio de videojocs? si o no? si pots enviens un misatge i si no tambe.
Adeu, tesperem.

Anònim ha dit...

Hola Pau som la Paula i el Pablo. Ja tu has pensat si vindras o no? El divendres vem asta jugant als jocs q ens vas enviar i ens van agradar molt.ADEUUU!!!!.
moltes gracies Pau.

Paula i Pablo, be tanbe ens ha ajudat la Silvia.