dilluns, de novembre 06, 2006

Halloween

Ja ha arribat halloween i els nens de sisè espanten en el túnel de la por. El túnel de la por es una classe fosca i els nens de sisè fan por als altres nens. A dins hi ha mostres, esquelets, fantasmes, etc per fer por.

Al matí cada classe vam prepara un menjar, i la tarda vam tastar una mica del que havien fet les altres classes. Desprès de menjar als nens de sisè van jugar amb als nens petits.

MILENKA

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a Tots els profesors dels horts soc la Paula Clavijo vaig estudiar en els horts des de tercer fins al 13 d'abril del 2006 quan ja estava per finalitzar sisè.
Em vaig venir a viure a terrassa y faig primer d'Eso a un institut que és diu institut investigador blanxart.
Primer d'eso és una mica més complicat que sisè perque fan exàmens molt seguits i deixan molts deures...
Trobo molt a faltar els meus antics professors (Pau,Carme,MªJesús,Monserrat etc.)Els profesors de l'institut son de molt mala llet, en canvi vosaltres sou molt simpàtics.

Atte: Paula Alejandra Clavijo Àvila

Anònim ha dit...

OLA SOC UNA NENA QUE AQUEL COLEGI I TANBE ESTABA EN AULA DE ACOLLIDA PARÓ LLA NO ESTOY PARQUE YA SE EL CATALA I YO STOY EN SISE I SOC DE ECUADOR I TANBE ESTABA ANB AL PAU I MIS AMIGAS MILENKA I KAKY PERO ELLA AUN SIGUEM AI PERO SI LLA SABEN CATALA NO SE PORQUE ESTAN ALLI I YO TINC 11 AÑY I BAIG HA CUNPLIR ANB LLENER BUENO DEW

Anònim ha dit...

ola soy mixel me conosen estoy en 6 sise con la maria jesus bueno muchos besos ha todos los de aula de acollida menos a alguien no ,lo quiero desir dew

Anònim ha dit...

Hello all
http://www.printhousesigns.com/ - generic propecia

Medicinal drug which is used for treating prostrate disorder is Propecia.
[url=http://www.printhousesigns.com/]propecia price[/url]
I am sure that you will be benefited.
finasteride hair loss
Just use Propecia drugs and leave the rest on him.